bedankt voor het bezoeken van onze website

Neem contact met ons op

Heb je na het bezoeken van deze website nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een berichtje sturen via dit formulier of door direct te mailen naar info@estona.nl.

  Maak een afspraak

  Als je graag een afspraak zou willen maken om speciaal voor jou een sieraad te laten ontwerpen of om van gedragen sieraden een nieuw sieraad te laten maken, ben je van harte welkom. Je kunt deze afspraak zelf inplannen door hieronder een plekje in de agenda te reserveren. Je kunt daarbij kiezen uit drie opties: een ontwerpgesprek van 30, 60 of 90 minuten. Na het selecteren van een datum en tijd kun je de gewenste gesprekstijd selecteren. Let wel: dit geldt dus alleen voor nieuwe ontwerpen, niet voor bestaande ontwerpen die je in de webwinkel kunt vinden.

  Plan hier zelf je afspraak in:

  Laat ons weten welke tijd je graag zou reserveren voor een afspraak. Het is mogelijk een afspraak van 30 minuten (gratis), 60 minuten (€30) of 90 minuten (€60) te maken. Meer informatie over deze mogelijkheden kun je lezen na het selecteren van de dag en datum.

  Estona sieraden is gevestigd in schaijk

  Het adres ontvang je van ons na het maken van een afspraak.

  Wij willen je er op wijzen dat wij veiligheidshalve geen edelmetaal, edelstenen of sieraden op voorraad hebben. Dat houdt ook in dat wij geen voorbeelden op locatie hebben.