gOUDSMID TUTORIALS

Zelf leren goudsmeden

Als je me volgt op social media zal het geen geheim voor je zijn. Ik ben dol op goudsmeden. Pas vier jaar geleden pakte ik voor het eerst een goudsmidzaag op en nu zijn we hier. Juist omdat ik het zo’n geweldige hobby vind wil ik deze graag met je delen. Misschien vind je het gewoon leuk om te bekijken hoe sieraden gemaakt worden, of heb je interesse om zelf te gaan goudsmeden. Bekijk dan het Estona Metalsmithing Tutorials kanaal. Je vindt hier allerlei verschillende (gratis) tutorials.

Heldere video’s

De tutorials worden in HD opgenomen met veel aandacht voor detail. Je kunt van dichtbij bekijken hoe de sieraden gemaakt worden. Ik laat je stap voor stap zien hoe het in zijn werk gaat en leer je de geheimen van het vak.

duidelijke opbouw

Met de ‘metalsmithing for beginners’ cursus starten we ook echt bij het begin. Na het leren beheersen van de basistechnieken gaan we steeds een stapje verder. Zo leer je na de eerste tutorials al hoe je een ring kunt maken.

gereedschappen

Ik geef je eerlijk advies over de gereedschappen die je nodig hebt en welke je in de praktijk weinig zal gebruiken. Ik laat je zien hoe je bestaand gereedschap aan kunt passen. Ook kun je via deze pagina eventueel een basispakket aanschaffen.

Ik post om de week een nieuwe tutorial. Je leert over technieken, gereedschap en materialen. Ieder project wordt stap voor stap uitgelegd zodat je zelf meteen aan de slag kunt.

youtube – Estona metalsmithing tutorials

alle tutorials

Als je op deze foto klikt wordt je doorgestuurd naar het Estona Metalsmithing Tutorials kanaal. Je kunt door de verschillende video’s scrollen tot je gevonden hebt wat je zoekt.

Beginners Cursus

Helaas werkt deze link op dit moment nog niet. De cursus goudsmeden voor beginners is in de maak. Als je nog even geduld op kunt brengen laat ik je met liefde zien hoe je zelf kunt leren goudsmeden. Mocht je je alvast willen verdiepen in de verschillende benodigde gereedschappen dan kun je naar beneden scrollen.

Gereedschap en materiaal

Je kunt deze basispakketten kopen via de Estona webwinkel. Losse verkoop is niet mogelijk. De pakketen sluiten aan op de gratis tutorials die je kunt bekijken via het Estona youtube kanaal.

Kom je er niet helemaal uit of heb je een probleem wat je niet op kunt lossen? Stuur vooral een berichtje naar info@estona.nl. Als ik je kan helpen doe ik dat graag! Laten we samen verder leren.