Ontwerp

sieradenontwerp

Naast de sieraden die je op de website kunt vinden kun je ook een sieraad speciaal voor jou laten ontwerpen. Dit kunnen trouwringen zijn of een sieraad om een ander bijzonder moment in je leven te vieren, zoals een geboorte of een speciale verjaardag. Ook bij het ontwerpen van een herinneringssieraad helpen we je graag verder. Hierin kun je eventueel een vingerafdruk of wat as laten verwerken. In het ontwerp kan oud / gedragen goud worden hergebruikt om jouw sieraad nog meer betekenis te geven.

Let op: Het inplannen van een ontwerpafspraak is momenteel alleen bij Astrid mogelijk.

Hoe het ontwerpen in zijn werk gaat? We bekijken samen wat je wensen zijn tijdens een afspraak. Hiervoor kun je zelf al wat inspiratie op proberen te doen, bijvoorbeeld via Pinterest. Tijdens de afspraak probeer ik vooral in beeld te krijgen welke stijl je mooi vindt en wat je in het sieraad terug zou willen zien. Het definitieve ontwerp komt op de avond zelf misschien nog niet op papier te staan. Na afloop van het gesprek ga ik in alle rust aan je ontwerp werken. Ik neem daarin je wensen mee en kijk wat mogelijk is.

Als ik zover ben ontvang je van mij een berichtje met daarin het ontwerp zoals ik het voor ogen heb. Daarin staat ook wat de kosten voor het sieraad zouden zijn. Pas als jij aangeeft dat het ontwerp naar wens is (aanpassingen zijn natuurijk mogelijk) krijg je van mij een factuur toegestuurd. Omdat het een gepersonaliseerd sieraad betreft wil ik je vragen deze vooraf in zijn geheel te betalen. Als jouw sieraad klaar is ontvang je van mij weer een berichtje en plannen we een afspraak waarbij je deze op mag komen halen.

fotogallerij

Hieronder kun je een aantal voorbeelden bekijken van sieraden die we hebben gemaakt in opdracht. De gouden sieraden zijn bijna allemaal gemaakt van gedragen goud. Op Facebook en Instagram kun je andere foto’s bekijken en de verhalen achter de ontwerpen lezen.

Een afspraak maken

Je bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken. Als je hier klikt word je doorverwezen naar de contactpagina waar je meer informatie kunt vinden over het maken van een afspraak.