NEEM CONTACT MET ESTONA OP:
Alle sieraden die je op deze website hebt bekeken zijn door mij ontworpen. Ieder stuk met aandacht en zorg gesmeed. Je kunt bestaande sieraden laten graveren of kiezen voor een (reeds bestaand) uniek ontwerp. Ik maak geen exclusieve sieraden zoals bijvoorbeeld trouwringen op bestelling. Mocht jij nog vragen hebben over het laten maken van een sieraad, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag verder!
Graag wil ik je er op wijzen dat er veiligheidshalve geen sieraden of edelmetaal aanwezig zijn in mijn atelier. Het is dus niet mogelijk voorbeelden in het echt te bekijken. Op de website gebruik ik zoveel mogelijk foto’s om je een goed beeld te geven van hoe de sieraden eruit zien.
Bezoek alleen op afspraak.
06 222 490 11

info@estona.nl

STUUR DIRECT EEN BERICHT: