WIE BEN IK

Mijn naam is Bregje Wieland. Ik ben 38 jaar jong en inmiddels alweer tien jaar samen met mijn vriend Nicky. Wij hebben drie prachtige kinderen mogen krijgen: Lola, Jack en Ava. Ik ben een kalm en tevreden mens en vind het heel erg leuk om nieuwe dingen te leren. Zo heb ik onlangs de opleiding tot goudsmid afgerond. De technieken die gebruikt worden, het materiaal en hoe een idee in je handen vorm krijgt… Van het creëren en creatief bezig zijn word ik ontzettend gelukkig.

WAAROM ESTONA

In juni 2017 ben ik gestart met mijn bedrijf Estona. De naam Estona is een letterlijke vertaling; het staat voor een moment of ogenblik in tijd. Met Estona wil ik proberen dat moment wat voor jou belangrijk is vast te leggen in een sieraad.

Omdat je een lach op je gezicht krijgt wanneer je aan dat bijzondere moment denkt, of juist omdat je hulp nodig hebt om je ergens aan vast te houden. Omdat je iemand wil laten weten dat je aan hem / haar denkt of omdat je iets moois voor jezelf wil laten maken. Gewoon omdat het kan en omdat een klein gebaar voor een ander soms juist heel veel kan betekenen. Ik hoop dat ik daar een klein beetje aan bij mag dragen door het maken van een persoonlijk sieraad.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

Alle sieraden worden door mij persoonlijk gemaakt, met heel veel zorg en aandacht.  In een sieraad kun je tekst of een afdruk laten verwerken. Denk hierbij aan een vingerafdruk, maar ook aan een handgeschreven tekst, kus of bijvoorbeeld geluidsgolf.

De sieraden worden gemaakt van sterling zilver. Mocht je een sieraad van goud willen laten maken kun je altijd informeren naar de mogelijkheden.