Aanleveren afdrukken

Om jouw sieraad zo persoonlijk mogelijk te maken kun je er voor kiezen om een gravering toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld een vingerafdruk, handgeschreven tekst, handafdruk, voetafdruk of tekening zijn. Hieronder kun je zien hoe je het beste een afdruk voor een sieraad kunt maken. In sommige gevallen kun je geen nieuwe afdruk maken, maar heb je misschien wel een bestaande afdruk. Twijfel je of je deze kunt laten graveren neem dan gerust contact met me op, dan kijk ik met je mee.

Vingerafdruk op papier

Wil je een vingerafdruk afnemen, neem dan een stempelkussen en een wit vel papier. Druk de vinger op het stempelkussen en maak vervolgens verschillende afdrukken op het papier. Herhaal dit een paar keer en kijk bij welke afdruk je alle lijntjes duidelijk kunt zien. Kun je de lijntjes niet duidelijk zien, dan kan de afdruk niet gegraveerd worden. Van de beste drie afdrukken mag je een scan maken (hoge resolutie / minimaal 300 dpi) en naar info@estona.nl sturen.

Fragment voor geluidsgolf

Om een geluidsgolf te maken heb ik een geluidsfragment nodig. Dit kan ik uit een filmpje, spraakbericht of andere geluidsopname halen. Zo kun je de stem van iemand die je moet missen, de eerste hartslag van je kindje, een schaterlach, lieve woorden of bijvoorbeeld je favoriete nummer kunnen graveren. Een fragment van maximaal 8 seconden kan omgezet worden naar een geluidsgolf. Een geluidsfragment of filmpje kun je het beste via WhatsApp doorsturen naar nummer 0622249011.

Hand- of Voetafdruk

Voor het maken van een duidelijke afdruk kun je het handje of voetje insmeren met  lippenstift in een donkere kleur. Dit geeft een mooie afdruk en is naderhand makkelijk te verwijderen. Als je de afdruk liever maakt met zwarte stempelinkt kan dat ook. Maak een duidelijke afdruk op wit papier. Van de mooiste afdruk mag je een scan maken (hoge resolutie / minimaal 300 dpi) en naar info@estona.nl sturen.

Geschreven boodschap

Een handgeschreven boodschap van iemand die niet meer bij je is of een belangrijke tekst in het handschrift van een dierbare om bij je te dragen. Als je iemand een tekst wil laten schrijven, doe dit dan met zwarte pen of fineliner op wit papier. Heb je een bestaande boodschap om te laten graveren, kunnen we samen bekijken of dit mogelijk is. Maak een scan (hoge resolutie / minimaal 300 dpi) en stuur deze naar info@estona.nl.