Als je mij een jaar of drie geleden gevraagd zou hebben of ik creatief was, zou ik die vraag meteen met 'nee' beantwoord hebben. Ik maakte regelmatig dingen, maar nieuwe ideeën vormgeven vond ik erg moeilijk. Met ieder artikel wat ik gemaakt heb ging dat een stukje makkelijker. En dan ineens kom je in een soort stroom terecht waarin de ideeën blijven komen. Wat ik extra leuk vind? Het kijken naar mogelijkheden waar een ander deze niet ziet.

George Bernard Shaw: "Some people see things as they are and ask why. I dream things that never were and say why not?"

Een mooi voorbeeld hiervan zijn deze kleine zilveren bedels. Op mijn hand kun je goed zien hoe fijn de bedeltjes zijn. In deze hangers kan een minimale hoeveelheid as verwerkt worden. Mijns inziens een mooi alternatief voor de bestaande assieraden, die vaak wat grover zijn. Iedere vorm is in principe mogelijk waardoor je jouw sieraad echt helemaal naar eigen wens kunt laten maken.